Göteborg del 1

Har nu varit i Göteborg sen igår kväll, och jag är redan heeeeelt slut. haha. 
Vi har hunnit köra vilse i stan, haft myskväll och jag har följt henne på jobbet där jag agerade lite assisient/modell inför kommande vinterkollektion (fiveseasons!!) Sjuuuuukt kul ! and here are som pics. 

 
 
 
 
 
 

Älvdalen

 
Älvdalen, Älvdalen, Älvdalen. I am back. typ. I alla fall ett tag, innan jag drar iväg på nästa äventyr! Ibland måste man dock pausa lite. Ta lite mindre, saktare kliv, andas in, andas ut. Ta dagarna som de kommer. Umgås med sina vänner, sin familj och bara vara. Inte behöva tänka på vad som ska göras, när det ska göras, hur det ska göras. 
 
Det känns dock i kroppen att jag inte slappnat av på hela vintern, jag är seg, trött och orkar ingenting. Samtidigt som jag är pigg, rastlös och vill vara överallt samtidigt. Just nu tar jag det lugnt, just nu sitter jag still på en kudde på golvet med datorn i knät, kaffesmak i munnen och Flogging Molly i högtalarna. 

Jag har lekt med min bästa Lexi idag, och Tindra. Lilla söta rara Tindra som snart är 2 år. Två av de absolut bästa personerna i mitt liv, bara så ni vet. 

Haha

Hittade ett rätt fränt filmredigeringsprogram, nu när man inte kan redigera egen film för tillfället då min dator suger haha. <//3